måndag 9 maj 2016

9 maj!

9 maj idag och de sista dagarna har varit som högsommar, det har varit härligt! Idag har jag en ledig dag och har börjat med något som är så totalt oinspirerande för mig -trädgårdsarbete! Jag har några få rabatter men det känns som dom är för många ändå! Visst tycker jag om när det blommar och är fint men för att det ska vara fint krävs ju lite arbete! Jag gillar bättre krukor med fina blommor i. Jag önskar så att det vore ett intresse för visst är det härligt att gå ut i trädgården och plocka in sin egenodlade sallad till middagen! 

Vad som däremot inspirerar mig är ju som ni vet sömnad. Är det fint väder drar jag ut allt och sitter på altan och syr. Jag fick en önskan om ett babytäcke så det håller jag på med nu, jag skickade lite förslag på olika tygkombinationer, hon fastnade för dessa

Jag har börjat sy

Härpå ska en nalle appliceras och namn och datum längd och vikt broderas. 
Även duken jag påbörjat har fått en ram
Tror att jag ska göra den klar och ha den på bordet ute på altan. 

Det här inspirerar och icke inspirerar jag med på Bambis "Visa och berätta måndag" (jag vet ju att många gillar trädgårdsarbetet) 

Må gott
Heléne

5 kommentarer:

 1. Det blir spennende å se barnequilten ferdig, og løperen din er fin. Fint med de grønne stoffene!
  Jeg er så enig med deg at hagearbeid ikke er noe å trakte etter. Men så er det kjekt å plukke inn blomster. Selv har jeg plantet busker og lagt bark i et par bed. Nå har jeg bare et bed med litt blomster. Her sitter jeg inne og syr i finværet, med vinduet åpent. :-) Det det er kjekkere å sy. :-)

  SvaraRadera
 2. Härliga färger på barntäcket, såklart man sätter sig ute och syr i fin vädret!
  Må så gott

  SvaraRadera
 3. Tack tack för din medverkan och inspiration idag på Visa och Berätta måndag!!Bambikram

  SvaraRadera
 4. Jättefina färger, både duk och täcke. Ska bli kul att få se täcket färdigt sedan. Duken förlänger min attgöralista!

  SvaraRadera
 5. Håller med dig, vad det gäller trädgårdsarbete. Det är roligare att sy. Fina färger du valt, både till babytäcket och duken!

  SvaraRadera