måndag 1 februari 2016

Kurs, redovisning, utmanad

Igår hade vi Sydag, jag visade tjejerna hur man syr french brand, alla sydde varsin Duktopp, en del hann quilta också. Se vilka fina dukar alla har gjort! 2 saknas på bild. 

Ikväll har mina systrar haft redovisning på sina utmaningar, Anki fick 3 tyger och fick lägga till hur hon ville men utmaningen var att sy en teknik hon aldrig gjort. Hon valde XBlocks och en stor härlig kudde blev det


Maritha fick i utmaning av Anki o mig att sy något av minst 3 av 5 tyger, hon sydde 2 förvaringar, en för strumpstickor och en för make-up borstar, i den med borstar sydde hon i plast för att skydd tyget -smart!


Vi fikade fruktsallad

Under fika och pratstunden fick jag mig en utmaning!!! Sticka strumpor!!! Jo sticka kan jag men inte strumpor och att sticka med så många stickor är jag värdelös på! Så detta blir utmaning! 25 april ska jag senast vara klar!

Sykurs och utmaningar tänker jag inspirera med på Bambis "visa och berätta" idag!

Må gott!
Heléne som nog ligger sömnlös inatt ;-)

4 kommentarer:

 1. Tack alla tjejer för eran inspiration och Helene för länkningen till Visa och Berätta måndag!!Bambikram till ER

  SvaraRadera
 2. Vilka fina dukar ni sytt! Kul med utmaningar och dina tjejer klarade ju det elegant. Lycka till med stickningen nu.

  SvaraRadera
 3. Det fixar du. När jag började sticka, började jag med sockor. Varför börja lätt? Men det är inte så svårt. Bara andas vid hälen är ett tips. Utmaningarna dina systrar fick blev ju jättefina. Fina dukar också. Kram

  SvaraRadera
 4. Kul med alla olika utmaningar! Tror säkert du fixar att sticka strumpor :)

  SvaraRadera