torsdag 8 oktober 2015

Bloggen 2 år!

Tänk det har redan gått 2 år sen jag startade bloggen. Jag läste Bambis blogg varje dag och inspirerades. Min sykompis Pernilla Linered har också en blogg och även hon inspirerade mig och tyckte att jag skulle ha en blogg och kan hon borde jag kunna tänkte jag. Sagt och gjort, min systerson Petter hjälpte mig att komma igång, även om jag vet att han tycker att jag borde ha snyggare layout osv, så är jag ganska nöjd med hur det blivit. Många nya vänner har jag fått genom bloggen, andra bloggare som det känns som att man känner även om vi aldrig har träffats! Tror nog att många känner igen sig i det. Dock har jag ju inte uppdaterat lika ofta det senaste året som det första, men nu när jag pluggat färdigt och har fritid igen så blir det ändring på det. 
Nu firar vi 2årsdagen med en utlottning av detta charmpack och 50cm av katttyget.

Vill du ha chans att vinna så behöver du bara skriva en kommentar till detta inlägg, här eller på Facebook där jag delat länken senast söndag klockan 12. 
På söndag eftermiddag meddelar jag vinnarna! 

Må gott! 
Heléne

18 kommentarer:

 1. GRATTIS och tack för två härliga år med inspiration. Må det bli många fler. :) Visst kan du. Va bra vi kan du och jag. ;)

  SvaraRadera
 2. Kul att du bloggat och spridit inspiration i två år! Ibland går det i vågor med tid att sy och lust att sy. Önskar dig fortsatt lycka med ditt bloggande. Väldigt fina tyger du lottar ut!

  SvaraRadera
 3. Grattis till dina två första år. Hoppas det blir många fler.
  Det är riktigt roligt att kunna gå tillbaka i bloggen och se vad man faktiskt gjort de dagar då det känn som att man"aldrig" gör något.
  Ha det gott, trvlig helg!

  SvaraRadera
 4. Grattis till dina 2 år. Brukar titta in på din blogg och se allt fint du syr o få inspiration

  SvaraRadera
 5. Grattis. Är ofta inne och tittar på din blogg och på allt fint du syr. Jag har fått mycket inspiration av dig. Fina tyger du lottar ut. De vill jag gärna vinna.

  SvaraRadera
 6. Två år tänk så fort tiden går .Jag är så himla glad över den hjälp du fick då så vi nu kan njuta av allt fint du syr och inspirerar oss alla med.
  Just hemkommen från en låång sy dag här i Varberg vill jag här och nu önska dig all lycka till så vi kan få njuta lite mera...med din fina blogg!! Bambikramar i massor♥

  SvaraRadera
 7. Gratulerer :-) Er alltid like inspirerende og følge med på alt det flotte du syr både på blogg, facebook og instagram. Fine stoff du lodder ut, disse ville jeg gjerne ha vunnet. Men bor vel litt langt unna deg :-)

  SvaraRadera
 8. Visst är det kul att få chansen att vara "med i bloggvärlden"!
  Att kunna få inspiration och ideér från andra som också syr och delar med sig av sina erfarenheter,
  och den egna bloggen blir ju lite som en slags "dagbok" när man "tittar i backspegeln".

  Hoppas att vi även i fortsättningen "kommer att ses här".
  Och jag vill ta chansen att vinna tyg i Din utlottning.

  Dollandesign

  SvaraRadera
 9. Hej Heléne - och jättegrattis till två härliga år! Du fyller oss med ljuvlig inspiration och jag har hakat på många saker som du har visat och som jag sedan bara "måste" prova. Och även om annat har tagit mycket tid på slutet så har jag hängt med och kollat in vad du pysslar med hela tiden - och fortsätter att inspireras av dina härliga inlägg.
  Kramisar

  SvaraRadera
 10. Grattis till de två första åren. Lär ju bli fler inlägg här eftersom det är så enormt roligt att sy!
  Jag lånar din sykompis på lördag! Lovar att ta hand om henne!!
  Kurs m Susanne Dahlberg!!!
  Det finns platser kvar i Sala.

  SvaraRadera
 11. Grattis till att kunna och hinna med blogg, studier och allt annat som du bjudit på i 2 år kramar Märit

  SvaraRadera
 12. Grattis till de två första åren. Alltid roligt att titta in och se vad du pysslar med.

  SvaraRadera
 13. Grattis! Alltid kul att läsa din blogg. Sy på, vännen!

  SvaraRadera
 14. Grattis! Alltid kul att läsa din blogg. Sy på, vännen!

  SvaraRadera
 15. Stort grattis till två år med blogg! Det är så fantastiskt kul att gå tillbaka genom åren och se inte bara vad man gjort, utan även vad man tänkt och lärt sig med tiden.

  Sew fun! Keep sewing and blogging! =)

  SvaraRadera
 16. Grattis på 2-årsdagen!! Jag var själv väldigt seg innan jag startade min blogg och är inte alltid den bästa till att uppdatera men när man väl fått till ett inlägg och får lite feedback på det man gör så ångrar man inte att man tog sig i kragen och startade den. Jag tittar ofta in hos dig och gillar alltid det jag ser. Nu håller jag tummarna att jag är den lyckliga vinnaren.

  SvaraRadera
 17. Grattis till dina 2 år!!! Javisst känner jag dej nu:))))) .....det är precis som du skriver, jättekul med inspiration från många fina bloggar.
  Nu ska jag be Zimba och Bamze att hålla tassarna....så att jag vinner de fina tygerna....kattyget....ja jag dreglar.
  Må så gott!
  kram Gunilla

  SvaraRadera
 18. Grattis till två års bloggande! Det är så skoj att få komma hit och titta på allt fint du gör!
  Kramar Ullis

  SvaraRadera