fredag 2 januari 2015

God fortsättning

Önskar alla en god fortsättning på 2015! 
Jag tänker visa en tavla för er som min mans systerdotter Hanna har gjort till mig. Visserligen var det 2012 jag fick den men jag tycker så mycket om den! När hon gjorde sen var hon 7 år, jag tycker det är så kul att se hur ett barn tänker om en. 
Det är alltså jag personifierad på denna tavla. Högst upp till vänster har hon avbildat en necessär jag sytt till henne, det vita är dragkedjan. Till vänster en trådrulle och nederst ett lapptäcke. Visst är den fin!! Den står på en hylla i vardagsrummet så jag ser den varje dag! 

Igår på nyårsdagen städades traditionsenligt hos oss, julen ut. Ivanhoe med middag i soffan, det är något speciellt med just denna dag! Då tog jag fram mina nya ljuslyktor som jag fått av min vän Anna. Dom lyser jättefint tycker jag. 

Idag har jag sytt en klänning av samma mönster som den jag gjorde senast Onion 2020 med tyg från Sydilla. 
Leopard har jag aldrig varit så förtjust i men har blivit nu, är det åldern?? :-)

Må gott! 
Heléne

1 kommentar:

  1. Vilken vacker och målande tavla du har - härligt att se hur barn tänker om och ser på en! Vilken ljuvlig klänning du har gjort! Håller med dig om leopard - kunde inte heller förut men nu funkar det helt okey. Det är ju väldigt modernt nu och du klär väldigt bra i den.
    Kramisar

    SvaraRadera