måndag 24 februari 2014

Utmaning

I höstas gav jag Pernilla Linered en utmaning, hon älskar och syr mest i grön/gul/orange inget i svar/vitt som är mina favoriter. Hon fick ett svart ett vitt och ett rött tyg, hon fick lägga till hur mycket tyg hon ville men det fick bara vara dessa färger. I helgen var det dax för redovisning.
Hon gjorde ett mystäcke i Japanskt pussel! Visst blev det fint! Dock blev inte bilden så bra, men gå in på hennes blogg http://pernilla.linered.se hon kommer att uppdatera sin blogg med fina bilder i början på denna vecka.

Ja sen kunde allt vara frid och fröjd, men naturligtvis kom hon med en utmaning till mig som ska redovisas på sommarveckan, när vi ses igen.
Jag fick tre tyger får lägga till vad jag vill för färger UTOM svart och vitt!! Hjälp vad ska jag hitta på! Faktiskt kom en tanke som jag ska fundera på.

Innan hemfärd igår så sydde jag 20 block som ska sitta i hålen på överkastet som jag visade i förra inlägget. Så snart är jag klar för att montera!
Vilken lyxig helg jag haft, tänk att sy hela dagen/kvällen/natten! Få kaffe och god mat serverad med jämna mellanrum! Träffa goda sykamrater och många nya bekantskaper, alla likasinnade 
Längtar redan till sommarveckan, hoppas jag får semester då så jag kan åka!

Idag är det måndag och Bambi har Visa och Berätta på sin blogg, jag ska kika in även fast huvudet är sprängfullt av inspiration. Kolla in du med på http://bambisyr-evaj.blogspot.se

Må gott!
/Helene

1 kommentar:

  1. Ja det var verkligen en utmaning, ska bli kul att se vad du gör med det.

    SvaraRadera