måndag 25 november 2013

Ännu en bonad

Ikväll har jag sytt klar bonaden jag började på igår, mönster av Tyger o ting i Fat Quarter 2 2013, var jag ska ha den vet jag inte det kanske blir en julklapp eller en "gå bort present- istället för en blomma"

Den brun/beiga Buskatt kudde jag visade igår fick idag ett nytt hem, det här är en annan kattkuddvariant, galna katter kallar jag den, tycker nämligen att de ser lite galna ut

Idag måndag tipsar jag om min nyfunne vän Bambis blogg, tänk att man genom sitt intresse kan få vänner som man inte känner men som det känns som om man känner. Så titta in hos henne på https://bambisyr-evaj.blogspot.se hon har på måndagar visa och berätta, där kan man inspireras till en massa saker att sätta på "att göra listan".

Må gott! Extra må gott kramar till mina vänner som den här veckan påbörjat cellgiftsbehandling ❤️❤️❤️

5 kommentarer:

 1. Helene,Tack för dina fina ord blir faktiskt riktigt rörd!!!!Och Tack också för du vill vara med och länka till Visa och Berätta ,måndag!!
  Vet du idag så har min Strip smart linjal blivit använd igen!!!Bambikramar

  SvaraRadera
 2. Den kudden skulle passa hos mig, jag har tre om inte galna så smått knäppa katter.

  SvaraRadera
 3. Löparen är sååå snygg och katterna är topphärliga! Tänk att det är precis som du säger, vänner som man inte har träffat och ändå känns alla som vänner som man känner. :-) Härligt vad ett gemensamt intresse kan göra!
  Kramisar

  SvaraRadera
 4. Kattkudden är jätteläcker men så är jag ju också kattokig.

  SvaraRadera
 5. Den bonaden sydde Du klart väldigt snabbt! Fin blev den också.
  Och de tre katterna ser tuffa ut, tycker jag.

  Dollandesign

  SvaraRadera