onsdag 24 augusti 2016

Klar

Både min weekendbag nr2 och vinsten jag fick från Bambi är nu klara.
Så här blev weekendbagen


Den är sydd av charmpack "Hyde park" från Moda. Mönstret finns i Quiltmagasinet 3-2012. Nu har jag alltså sytt 2 och den tredje är på gång. Kul present tycker jag. 

Jo jag vann ju en candy i Bambis utlottning häromveckan, jag har funderat vad jag ska sy av den och igår kväll bestämde jag mig och sydde ihop toppen till en ny kudde

Idag kviltade jag och sydde baksidan. Jag använde alla bitar utom en men den ligger i min scrapslådan för 2,5" kvadrater. 

På försommaren for vi till Ljusdal och då var jag in en sväng till Ljustorget, nu är det hög tid att börja elda ljusen jag köpte då, och vad passar bättre dessa tider i Jämtland än ett ljus med älg på... (Dessutom matchar färgen på ljuset min nya kudde)


Må gott!
Heléne

5 kommentarer:

 1. Jättefin kudde du sytt! Vilken tur du hade som vann. Weekendbagen är väldigt fin i härliga färger. En sådan skulle jag vilja sy till mig. Jag får nog kolla om jag har den tidningen eller försöka skaffa den. Vi kanske ses i Quiltköping?

  SvaraRadera
 2. ÄLSKAR färgerna på kudden/vinsten..! Vilka fina alster, LÄNGTAR till höstens "syjunta"! <3 /Kram Anna O

  SvaraRadera
 3. Härlig kudde!! Weekend väskan har jag också sytt och använt många gånger. Ett toppenmönster! Kul att se din fina version :)

  SvaraRadera
 4. Fin kudde till hösten och Hallowen !!

  SvaraRadera
 5. Så flott weekend veske! Herlige stoff og farger. Puta var også fin. Tøff mini charms du vant! :-)

  SvaraRadera