fredag 29 juli 2016

Nu så

Ja nu kan jag visa babytäckena från förra inlägget, för mottagarna har nu fått dom. Det första med Nicke Nyfiken broderier. 

Och det andra en dopgåva med nalle applikation

Min dotter håller på att flytta hemifrån och döm om min förvåning när hon kom och ville  ha en duk! Hon valde tyger och mönster själv

Idag har jag packat för på söndag åker jag och min syster på syvecka i Möklinta. Första stoppet blir i Öja vid Sala, där ska vi bjudas på middag av supergulliga Gunills Linered och hennes lika supergulliga dotter Pernilla. Pernilla har jag lärt känna på syveckor och vi ger varandra lite utmaningar, jag stortrivs i hennes sällskap. 
Till syveckan kommer även flera andra goa syvänner och en del nya bekantskaper! Jag längtar! Och vi blir så bortskämda med god hemlagad mat av Kerstin! Så ni må tro att man mår som en prinsessa! 
Bilder under veckan kommer!

Må gott!
Heléne

3 kommentarer:

 1. Men åh. ❤️ Supergulliga du. Du vet om att det är ömsesidigt va? Ska bli så himla kul att ses igen. Fina saker har du sytt också. Och just ja. En liten utmaning väntar. ��

  SvaraRadera
 2. Gunilla i Sala30 juli 2016 10:28

  Dina ord gör mig glad. Det är så roligt med alla de olika trevliga kontakter som min hobby ger mig. Ser fram emot att träffa er imorgon. Sen kommer jag ta mig en tur till Möklinta i veckan och kolla hur ni har det.

  SvaraRadera
 3. Syträffar/ dagar/veckor är bara flr underbara,tyvärr är jag med på alldeles för få.
  Ha det så jätte trevligt och sy så det ryker.

  SvaraRadera