måndag 31 augusti 2015

Grattis!

Grattis och Hurra! Till Bambi för hennes 100:e "Visa och Berätta måndag" Jag har inte deltagit alla veckor långt ifrån men idag när det är jubileum vill jag naturligtvis vara med och försöka sprida lite inspiration i vår gemensamma hobby! Dessutom har hon en utlottning med chans att vinna en julpanel så ta chansen... Hennes blogg hittar ni på http://bambisyr-evaj.blogspot.se där finner ni även länkar till andra inspirerande bloggar. 
Vad ska då jag inspirera med? Jo det har ju inte blivit så jättemycket sömnad sista tiden men just idag har jag sytt en av två presenter jag ska ta med till London på fredag, en kudde

Till en liten kille. Jag ska åka dit med min goda vän Jenny som när vi blev arbetslösa sålde sitt bohag och åkte till London och blev aupair för 9 månader! Ni kanske såg henne i Allers, Aftonbladet eller vår lokala tidning Östersunds Posten?! Tufft va? Nja kanske ni tycker men till saken hör att hon då var 43 år och det hör väl inte till vanligheterna! Så nu åker vi ner och hälsar på "hennes" familj! Läs om henne här:
I morgon tar jag mig an lillasysters kudde som just nu ser ut så här:

Stickning är det som jag pysslat en del med, bland annat har jag gjort en bäbiströja

Må gott!
Heléne

1 kommentar:

  1. Så herlige puter du har laget! Heldige de som får sin egen pute med både figur og navnet sitt på. Babytrøyen var også veldig fin! :-) God tur til London!

    SvaraRadera