torsdag 5 mars 2015

Utmaning 1/2 klar

På syhelgen fick jag med mig två utmaningar hem, den första började jag med redan där men på grund av en seg förkylning så har jag inte sytt någonting sen jag kom hem. Men igår hade jag sån längtan in till syrummet så då blev den klar. Och jösses så nöjd jag känner mig med resultatet för det här var för mig verkligen en utmaning, handsömnad! Inte min grej då men nu! Har köpt fler pappermallar till andra projekt men jag måste nog lära mig lite mer men att lära sig nya saker är ju bara kul - eller hur?


Det blev en Dresden plate kudde, med sk 30-tals tyger. Jag fick tygerna och pappersmallarna och kände mig som ett frågetecken!! Tack Pernilla Linered för utmaningen och som vanligt så klurar jag på din nästa :-)
Nu återstår den andra utmaningen som Gittan Wäfors gav oss alla på syhelgen men först ska väl duktopparna bli klara!

Kram och må gott vänner! 
Heléne 

2 kommentarer:

  1. Varsågod och kul att du tyckte det var så kul. �� Visste ju hur du kände inför handsömnad. Men oj så läcker din kudde blev. Ska sätta fart med min egna snart. Ser fram emot ny utmaning med skräckblandad förtjusning. Tack Heléne för att du startade det hela. Superskoj. Kram på dig.

    SvaraRadera
  2. Den blev superläcker!!! Så härliga färger.

    SvaraRadera