måndag 9 mars 2015

Syträffar

Igår hade vi sykursdag med kläder på schemat, vi blev inte så många då några var strandade i Thailand! Någon sjuk och en annan på resande fot. Men vi som träffades fick till lite av varje. Jag fick klar tulpanlöparen (nä det är inte kläder men fröken gjorde som hon själv ville )

Teresia sydde tights och en tunika till sin dotter

Angelica sydde på en overall till den kommande bäbisen

Anki sydde sig en kofta

Och Anna-Maria sydde klar lite kläder som det fattades lite på. Anna-Maria var med på min första Sykurs jag hade så det är så kul att se hur hon utvecklats och nu blivit värsta proffset! 
Anna-Maria har en blogg som finns länkad till i min blogglista till höger om inlägget, den heter Mias krabater, kika in där och se allt fint hon gör! 

Jag sydde även klar en dalaklocksduk i helgen, den jag påbörjade på syhelgen.

Det här var dagens skörd av inspirationsbilder som jag tänker bidra med på Bambis "Visa och Berätta" http://bambisyr-evaj.blogspot.se

Må gott!
Heléne

5 kommentarer:

 1. Vilken läcker tulpanlöpare. Kläderna inspirerar att sy mer till sig själv. Fast 2 tröjor är nyligen färdiga,riktigt kul. I synnerhet när de är sköna på.
  kram Gudrun

  SvaraRadera
 2. Fantastiska bilder INSPIRERAR du oss med idag på Visa och Berätta måndag och din länkning dit tackar Bambi för/kram

  SvaraRadera
 3. Her var mye fint, både løpere og klær. Kjekt å treffes for å sy sammen. :-)

  SvaraRadera
 4. Din tulpanlöpare är jättefin i härliga milda färger, även din andra duk är fin. Så mycket fina kläder som har sytts, du är säkert super som lärare!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så flott tulipanløper du har sydd. Skikkelig vårlig.

  SvaraRadera