torsdag 13 oktober 2016

Dukar

Här produceras dukar. Det hela började med att jag fick frågan om jag kunde sy en duk till en fjälllägenhet. Hon hade vissa önskemål om färg, det skulle finnas ledkors, hon skickade bild på några kuddar som hon tyckte om. Jag började fundera och så här blev resultatet
Den är personlig då lägenhetens namn står på den. Ser ni skoterleden som går längs ledkorsen? Jag la ut bilder på instagram under arbetets gång vilket blev några fler beställningar. När den här var helt klar la jag ut bild och det blev än fler beställningar - jättekul! Det är så kul att fundera ut hur man ska lösa önskemålen och få fram önskemålen på bästa sätt. Hon blev nöjd! 
Min svåger ville även ha en fjällripa på deras duk, sagt och gjort


Jag har påbörjat en ny "framförtvnstickning" 
När jag inte klipper snöflingor, ledkors och fjällripor

Jag bloggar alltid från mobilen och går väl aldrig in på bloggen via en dator, men häromdagen gjorde jag det och upptäckte att min blogglista försvunnit!! Jättetrist, har försökt minnas alla bloggvänner jag länkade till på den. Hur gick det till? 
Nåväl när jag ändå var inne och petade så gjorde jag lite förändringar, hoppas ni gillar det. 

Må gott!
Heléne

3 kommentarer:

 1. Så trevliga dina dukar blev, och kul med beställningar!
  Kram Catarina

  SvaraRadera
 2. Dukarna är verkligen snygga och himla roligt när de blir "personliga". När jag först läste om fjällduk på Instagram så fattade jag ingenting men när jag såg ledkorsen så fattade jag galoppen.
  Det där med att blogga från mobilen skulle jag verkligen vilja lära mig, du får gärna skriva till mig hur du gör. Tror det kunde bli lite mer spontanbloggande när man kan göra det från mobilen. Jag brukar vara teknisk men här har jag än så länge gått bet.
  P.s Jag har nog varit med på din blogglista;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såg nu att jag fortfarande är med i din blogglista så glöm vad jag skrev. Kram

   Radera