måndag 21 juli 2014

Fruntimmersveckan

Vad passar bättre att sy då än en Fruntimmersväska? Jag trodde jag var den ende som inte sytt någon men det visade sig igår att så var inte fallet. Jag tror jag inspirerade Eva att sy en för hon ville veta var jag köpt mönstret. Det är inköpt hos Anna på Butiken Annalunda på www.butikenannalunda.se
Så här blev min väska


Jag gjorde inte helt enligt mönster, jag sydde fodret för sig. 
I slutet har designern Angel skrivit "nu är det bara att sy en väska till i nästa favorittyg" det tycker jag var kul! Så lär det bli för det är en bra modell tycker jag!

Idag tänker jag se om jag kan inspirera någon med min färdiga väska, Eva igår blev inspirerad av bara tygerna och googlade fram hur väskan ser ut - kul!
Så jag deltar i Bambis "visa och berätta" på http://bambisyr-evaj.blogspot.se

Må gott!
Heléne

5 kommentarer:

 1. Ja, det har du verkligen gjort för nu är mönster beställt och sedan är det bara att sätta igång! Tusen tack, Heléne! Passar alldeles utmärkt till fruntimmersveckan! Din blev så toppensnygg och nu längtar jag tills jag får sätta igång! :-))
  Kramisar

  SvaraRadera
 2. Det är en trevlig modell på väska, jag sydde en för några år sedan. Din blev jättefin.

  SvaraRadera
 3. Nej nu blev det för jobbigt, ytterliggare en väska jag vill sy pust!!
  men den behöver ju inte blir klar just nu eller....
  Må så gott

  SvaraRadera
 4. Sydde en Fruntimmersväska ala Gunilla J för 6-7 år sedan och har fortfarande kvar den..Löve it!!Kanske dags att bli INSPIRERAD att sy en ny!!Tack Helene för du ville länka denna måndag till Visa och Berätta/Bambi

  SvaraRadera
 5. Såå fin. Härliga tyger! :)

  SvaraRadera